Specialist in automatisering, beveiliging en telecom

Beveiliging

Prewest werkt met systemen van onder andere Vanderbilt. Vanderbilt is de grootste onafhankelijke beveiligingsproducent bestaande uit vooruitstrevende moderne inbraakdetectiesystemen. Dit zorgt ervoor dat de beveiligingssystemen van Prewest voor zowel groot als klein en zowel in de publieke als private sector kan worden toegepast. Daarmee is er altijd een inbraaksysteem welke aansluit op uw wensen en behoeften.

Neem contact op
Vraag direct een offerte aan

De mogelijkheden

U wilt uw woning, gezien en/of bedrijf natuurlijk goed kunnen beschermen tegen inbraak en brand. Dan is het belangrijk dat u een alarmsysteem kiest dat aan uw eisen en wensen voldoet en bij uw situatie past. Prewest biedt u die keuze en helpt u hierbij. Een adviseur van Prewest komt vrijblijvend langs en bepaalt samen met u welke beveiliging het beste bij uw situatie past. Zo ontvangt u altijd een inbraaksysteem op maat.

Lees hier meer over onze inbraaksystemen

Met een goed camerasysteem kunt u uw eigendommen beschermen tegen diefstal en vandalisme. Op basis van de opgenomen videobeelden kunnen de daders in veel gevallen worden achterhaald en aansprakelijk worden gesteld voor de geleden schade. De juiste camerakeuze en opstelling van de appratuur is daarvoor wel essentieel. Uitgaande van uitstekende beeldkwaliteit moet er rekening gehouden worden met onder andere verlichting, kijkhoek, tegenlicht, nachtbeeld en meer. Prewest kan dit geheel voor u verzorgen!

Lees hier meer over onze camerabeveiligingssystemen

In veel situaties is toegangsbeheer een vereiste. Denk hierbij aan werkgebouwen, recreatieobjecten of parkeergelegenheden, bijvoorbeeld. De voornaamste doelstelling van een goed toegangscontrolesysteem is het vooraf beperken van de toegankelijkheid van het terrein, het gebouw of een bepaalde ruimte. Zo kan de veiligheid worden gewaarborgd. De toegangscontrolesystemen van Prewest zijn te koppelen aan een inbraakdetectiesysteem of een werktijdregistratiesysteem (om zo directe aanwezigheidsoverzichten te kunnen creëren).

Lees hier meer over toegangscontrole

Waarom kiezen voor Prewest?

Met de beveiligingssystemen van Prewest bent u verzekerd van een professionele beveiliging tegen inbraak en/of brand. Wij kunnen uw woning of bedrijfspand voorzien van inbraaksystemen, camerabewaking en toegangscontrole, zodat u de veiligheid van uw ruimtes kunt waarborgen. Wij snappen heel goed dat ieder gebouw en daarmee iedere beveiligingssituatie anders is. Daarom komen we graag vrijblijvend bij u langs om te kijken welke beveiliging het beste bij uw situatie past.

Veiligheid voor een scherpe prijs

Neem contact met ons op!

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen over inbraakpreventie voor uw woning of bedrijf? Vul het formulier in en wij sturen u een offerte op maat.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Referenties