Specialist in automatisering, beveiliging en telecom

Inbraaksystemen

U wilt uw woning, gezien en/of bedrijf natuurlijk goed kunnen beschermen tegen inbraak en brand. Dan is het belangrijk dat u een alarmsysteem kiest dat aan uw eisen en wensen voldoet en bij uw situatie past. Prewest biedt u die keuze en helpt u hierbij. Een adviseur van Prewest komt vrijblijvend langs en bepaalt samen met u welke beveiliging het beste bij uw situatie past. Zo ontvangt u altijd een inbraaksysteem op maat.

De mogelijkheden

Eenvoudig en tegelijkertijd zeer efficiënt. Onze alarmpanelen integreren naadloos inbraak met toegangscontrole functionaliteit. De panelen hebben een ingebouwde webbrowser waarmee u het systeem kan bedienen. Door een instelbare taal per gebruiker, geïntegreerde cloud functionaliteit, een app en uitgebreide mogelijkheden aan software applicatie maken het paneel bruikbaar voor types installaties voor zowel privé als particulier.

Onze branddetectoren waken 24 uur per dag over de locatie en daarmee over de aanwezige personen. Dit is ongeacht of het inbraaksysteem waar de branddetectoren aan gekoppeld zijn in- of uitgeschakeld staat. Zo wordt een eventuele brand op tijd gesignaleerd, wat mensenlevens kan redden.

Dankzij onze inbraakbasissystemen bent u compleet ontzorgd op het gebied van inbraak voor uw woning of bedrijfspand. Onze inbraaksystemen sluiten naadloos aan op onze toegangscontrole systemen waardoor u zelf bepaalt wie is geautoriseerd voor de betreffende locatie op een bepaald tijdstip.

Een toegangscontrole is handig voor wanneer u de toegang tot een bepaalde ruimte of locatie wilt verlenen aan geselecteerde personen. Een toegangscontrolesysteem herkent een persoon die in het bezit is van een geldige informatiedrager en/of een biometrisch kenmerk, bepaalt vervolgens of deze is geautoriseerd voor de betreffende locatie op dat tijdstip en verleent al dan niet toegang.

Lees meer over toegangscontrole

Wanneer uw beveiligingsinstallatie een ongewone situatie detecteert, wordt hiervan een directe melding gemaakt bij onze alarmcentrale. Hier zitten centralisten dag en nacht klaar om de alarmmelding direct op te volgen volgens uw protocol. Vaak wordt de verantwoordelijke binnen uw organisatie gebeld, maar het is ook mogelijk dat we een mobiele surveillant sturen om polshoogte te nemen. De surveillant is dag en nacht, zeven dagen per week snel ter plaatse, handelt de melding uiterst professioneel af en onderhoudt eventueel vakkundig contact met de politie.

Bekijk onze algemene voorwaarden hier.

Certificering

Al onze inbraaksystemen zijn NCP-gecertificeerd en worden aangebracht conform de regeling van het Nationaal Centrum voor Preventie. Daarnaast wordt uw installatie opgeleverd met een certificaat van de VEB (Vereniging van Erkende Beveiligingsbedrijven), ten bate van uw verzekeringsmaatschappij.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen over inbraakpreventie voor uw woning of bedrijf? Vul het formulier in en wij sturen u een offerte op maat.

[contact-form-7 404 "Not Found"]