Glasvezel

Met onze zakelijke glasvezelabonnementen op maat bieden wij uw bedrijf de allersnelste internetverbinding en zorgen we ervoor dat u klaar bent voor de toekomst. Onze zakelijke glasvezelverbindingen bevatten namelijk al uw verbindingen in één razendsnelle lijn en zijn daarnaast makkelijk schaalbaar, zodat ze met uw onderneming mee kunnen groeien. Door te kiezen voor glasvezel kiest u voor een razendsnelle, stabiele en toekomstvaste verbinding. Een zakelijke glasvezelverbinding op maat biedt eindeloze mogelijkheden voor uw bedrijf. Kies direct uw zakelijke abonnement!

Kies direct uw zakelijke abonnement

Kunt u al aangesloten worden?

Neem contact met ons op om te kijken of u al aangesloten kunt worden.

Contact opnemen

Bedrijven voordeel

Net als iedereen maakt ook u als ondernemer steeds meer gebruik van online data. Denk daarbij aan mailcontact, bellen via het internet, het bijhouden van de administratie in een online programma, het online invullen van de belastingaangifte of het onderhouden van een website en/of webshop, bijvoorbeeld. Met een glasvezelverbinding bent u verzekerd van razendsnel en stabiel internet, zodat u al uw werkzaamheden sneller en ongestoord uit kunt voeren.

Neem vrijblijvend contact op >

Razendsnel internet

Een glasvezelnetwerk is het snelste netwerk dat momenteel beschikbaar is, waardoor het ideaal is voor zorgeloos online ondernemen. Zo kunnen we snelheden halen van 750 Mb/s, wat tientallen keer sneller is dan traditionele vormen van internet. En deze snelheid geldt voor zowel downloaden (het binnenhalen van data) als uploaden (het verzenden van data)!

Bekijk de pakketten >

GLASVEZEL OP MAAT

Een zakelijke glasvezelverbinding op maat biedt eindeloze mogelijkheden. Alle data verloopt namelijk via één verbinding die net zo snel is als het licht en u kunt hier een aantal behoorlijk handige dingen aan koppelen. Zo kunt u onder andere uw klanten bij u laten pinnen via de internetverbinding in plaats van de inbelverbinding, de alarminstallatie aan het internet koppelen en bellen via het internet. Het is zelfs mogelijk om IP Televisie te ontvangen. Al deze applicaties worden veel sneller en stabieler met een zakelijke glasvezelverbinding op maat!

Vraag naar de mogelijkheden >

Verzorgingsgebied RE-NET Veendorpen

Momenteel is RE-NET bezig met de inventarisatie van het glasvezelnetwerk voor de Veendorpen rondom Hoogeveen. Bent u benieuwd of we ook een glasvezelverbinding voor u kunnen realiseren? Vraag dan een abonnement aan of neem direct contact met ons op voor meer informatie!

Neem contact op

Hoe het werkt

Een glasvezelkabel is een dunne, sterke kabel gemaakt van glas, die met behulp van licht razendsnel signalen kan versturen en ontvangen. Hierdoor zijn internetsnelheden tot wel 500 Mb/s mogelijk. De upload- en de downloadsnelheid zijn hierbij gelijk, waardoor ze vele malen hoger zijn dan bij traditionele internetvormen, zoals ADSL of kabel. Daarnaast maakt glasvezel het hierdoor mogelijk om al uw diensten over één lijn te laten gaan.

VoIP

Met een glasvezelverbinding bent u aangesloten op een stabiel en storingsvrij netwerk, waardoor de verbinding uitermate geschikt is voor internetbellen (VoIP Telefonie). Dit is vele malen goedkoper dan traditionele telefonie en het biedt u veel meer mogelijkheden. Ook voor het realiseren van VoIP Telefonie bent u bij Prewest aan het juiste adres.